God innsats på Flyinge

Dette innlegget ble publisert 24. oktober 2010 og innholdet kan være utdatert.

Louise Almlund Løkken og Mr. Gold G.

Men Qallwesto og Mr. Gold G nådde dessverre ikke helt opp i finalene i Svenskt Avel och Sportchampionat 2010.

Qallwesto (Qalle/Midt-West Ibi-Light) kvalifiserte seg direkte til finalen for 6-åringene med rytter Anne-Cathrine Sellæg. Lørdag ble det 71,4 % og en 7. plass i Breeders Trophy, mens det ble 12. plass for ekvipasjen i den åpne finalen på Flyinge. Vant gjorde vallaken Jimmie Choo SEQ (Sandro Hit-Don Schufro) med Mads Hendeliowitz i salen. Hoppen Rioja(e. Riccione/Ravallo) og Sandra Sterntorp vant Breeders-finalen for 6-åringene. .

Mr. Gold G vant den andre kvalifiseringsklassen for 5-åringene, og gikk dermed også til finalen i dag. Der belønnet dommerne galoppen med 7,5 og mente at den kunne ha mer oppoverbakketendens i mellomgaloppen.  Travet var aktivt, men dommerne mente at hesten ble ridd i for høyt tempo og at det derfor ble hastig og ga derfor 7,2. I skritt hadde den en klar rytme, men de ønsket seg mer avspenthet og at den griper mer mark. Karakteren i skritt ble 6,9, mens den fikk 7,3 i løsgjorthet og 7,4 i allment inntrykk.

Den kårede NV-hingsten og rytter Louise Almlund Løkken ble derfor belønnet med 71,6 % og de endte dermed på en delt 11. plass. Minna Telde og Isac (e. Hip Hop/Master) vant både i det åpne championatet og Breeders-finalen med et resultat på hele 91,4 %. De fikk 9,2 for trav og galopp og hele 9,5 for framtidig potensial.

Du kan se alle rittene på video hos resultattilbyderen equipe.com. Der får du også løpende kommentarer på rittene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*