Ønsker du å løshoppe hesten din?

Dette innlegget ble publisert 20. oktober 2010 og innholdet kan være utdatert.

Kady Besseberg inviterer til løshopping for hester i alle aldre i november.

– For mange hester er  dårlig forberedt til løshoppingen de møter på utstillinger og tester, forteller Kady. Det vil hun gjøre noe med, og derfor inviterer hun til løshopping søndag 21. november på Stutteri Enga på Steinsholt i Vestfold.

Kadys oppdrett har gjort det svært godt på utstillinger og 3- og 4-årstester. I fjor vant blant annet 3-årige Engas Ramada (e. Ulrich Z/Rafaelli Z) Unghestchampionatet og Årets Sprangbetonte 3-årshoppe Engas Naranja (e. Casir Ask/Calato) ble nummer tre. Engas Naranja fikk blant annet en sprangindeks på 9,2 under den regionale utstillingen på Stall-K.

Hester i alle aldre og fasonger kan delta –  åringer så vel som godt voksne. Det vil koste 400 kr å delta, og denne summen inkluderer også oppstalling og teori.  Hvis interessen er stor nok, legges det opp til et løshoppingkurs over flere helger hvor man kan få hoppet hestene sine over en litt lengre periode og til lavere kostnad.

Grensen settes til tolv ekvipasjer, og det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Du melder deg på til Kady Besseberg på telefonnummer 922 10 107.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*