Nytt system

Dette innlegget ble publisert 12. august 2010 og innholdet kan være utdatert.


Hannoveranerforbundet har nå lansert et nytt informasjonssystem.

Hannoverner Verband lanserte for noen dager siden et nytt informasjonssystem på internett som heter «Hanoveranian Dam Lines». Her ligger det verdifull informasjon og data om den hannoveranske avlen som enkelt kan finnes ved hjelp av et par tastetrykk.

Mer enn 1500 hoppelinjer har blitt identifisert og markert med en spesiell beskrivelse. «Hanoveranian Dam Lines» sørger for at oppdretterne har mulighet til å oppsøke og få tak i detaljert informasjon om hver eneste registrerte hoppelinje som har sitt opphav i Hannover. Det er informasjon om opphavet til grunnlaget av linjene, dens distribusjon, antall statspremierte hopper, antall hingster godkjent i Hannover inkludert navn og stamtavle, antall auksjonshester og prestasjoner i sporten som også inkluderer en liste over alle ekstraordinære sportshester.

Tjenesten er ikke gratis, men medlemmer av Hannoveranerforbundet vil få en rabatt. For tre måneder koster tjeneste 15 euro for medlemmer, mens ikke-medlemmer må ut med 20 euro. Et år koster 50 euro for ikke-medlemmer, og 30 for medlemmer. En engelsk versjon vil ligge klar i midten av september.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*