Ikke til start

Dette innlegget ble publisert 5. august 2010 og innholdet kan være utdatert.
Tobajo Pik Disney e. Tobajo Picez/Walt Disney

Ingen av de norske 5-åringene kom til start i Verden torsdag.

Både Tobajo Pik Disney og Myrstads Armani reiste tidligere i uken til Verden i Tyskland for å delta i 5-årsklassen i Unghest-VM. Men ingen av de to NV-hingstene kom til start i kvalifiseringsklassen.

Myrstads Armani er etter Blue Hors Armano/Blue Hors Don Schufro og ris av Roger Frøyland. Hingsten imponerte både dommere og publikum under årets hingstekåring i Norsk Varmblod og var den av de norskfødte som gjorde det best i kvalifiseringsklassen til Unghest-VM for noen uker siden.

Tobajo Pik Disney er etter Tobajo Picez/Walt Disney og ris av Trude Hestengen. Hingsten er kåret i NV og ble utnevnt til Årets Hingst 2010 i Norsk Varmblod under årets kåring.

Tidningen Ridsport skrev i går at ingen av de norske hingstene hadde gått gjennom veterinærsjekken i går kveld og at de skulle mønstres igjen i dag morges. Men ingen av de to kom til start i ettermiddag.

Dermed har Norsk Varmblod kun et håp igjen for årets høydepunkt for de unge dressurhestene. I morgen skal nemlig Isabel Bache og hannoveranerhingsten Bergerac til start. Den tyske hingsten er kåret i Norsk Varmblod og ble tatt ut til å representere organisasjonen på bakgrunn av at han er delvis norskeid og ris av en norsk rytter. Ekvipasjen representerte i fjor Tyskland og ble da nummer 11 i trøstefinalen.

Roger Frøyland og Myrstads Armani.

4 Comments

  1. Trist for Roger og Trude som har reist langt med to flotte hester. Håper de reiser kjerringa på Breeders! 🙂

  2. Dette er da absolutt «maks uflaks»!!
    Trist at NV/oppdrettere/eiere/ryttere ikke fikk vise fram de to flotte hingstene!
    God bedring og Lykke til videre;)

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*