Norskfødt andreplass

Dette innlegget ble publisert 9. juli 2010 og innholdet kan være utdatert.

Lt Gjulhems Primera ble nummer to i Falsterbo Hunting.

I Falsterbos hunterklasse ble det andreplass for Ellen Brunes med LT Gjulhems Primera (Löjtnanshjärta/Olympic Cocktail), eid og oppdrettet av Eva Holmsen fra Rakkestad.

– Jeg er veldig stolt av hesten min, sa oppdretter og eier Eva Holmsen til feltritt.com i Falsterbo. Lt. Gjulhems Primera er for øvrig hennes eneste oppdrett.

Hoppen ris av Ellen Brunes, som også red Primeras far, Löjtnantshjärta (e. Leuten I/Utrillo) til seier i hunterklassen i 2005 og 2006.

Hunterklassen består av sprang på en internasjonal bane (fem hinder i høyde 120 cm – 140 cm) – deretter en terrengbane på 1,5 kilometer med 10 terrenghinder før det avsluttes med 5 naturhinder inne på den internasjonale sprangbanen. Krav til ekvipasjen er at de skal ha fullført enstjerners feltritt eller gjennomført feilfritt 145 cm i sprang.

Vant gjorde Kieran Carey og CTs Twin Peaks (e. Eaton Du Rezidal/Seven Bells) som kunne ta med seg 30 000 SEK hjem. Ekvipasjen vant denne klassen også i fjor.

Lt. Gjelhems Primera og Ellen Brunes tok også en fin 4. plass i 140 cm og 7. plass i 130 på elitestevne i Sverige forrige helg.

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*