Så nær, så nær

Dette innlegget ble publisert 14. juni 2010 og innholdet kan være utdatert.

Fjorårets uttatte representant for Norge i Unghest-VM deltok i DRFs unghestchampionat i helgen.

I likhet med Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney har også Camilla Skjetne Erlandsen og Athos deltatt i stevnet hos Kongelunden Rideblub i København i helgen.

Camilla og Athos var den eneste ekvipasjen i fjor som ble tatt ut til å representere Norge i  Unghest-VM. Dessverre ble det ingen start for ekvipasjen i Verden grunnet en låsning.

Holder til i Danmark
Hølmkjærs Athos er en seks år gammel DV-vallak etter Abanos/Andiamo. Camilla har hatt han i to år nå og bor og trener til daglig i Danmark for Annette Toft.

– Det er ekstra moro fordi jeg har hatt han siden han var fire år og ridd han selv hele veien, sier Camilla.

DRFs 5-årschampionat 2009
Ekvipasjen ble nummer fire i kvalifiseringen til det danske Unghestchampionatet i mai i fjor med karakteren 8,12 og kvalifiserte seg dermed direkte til semifinalen.

DRFs 6-årschampionatet
I helgen startet hun DRFs championat for 6-åringer for andre gang. Forrige gang kvalifiserte de seg til Norsk Breeders Trophy. Med et fint program red de denne gangen inn til klassens høyeste poeng med 7,56 (75,6%) som dessverre ikke holdt til kvalifiseringskravet til semifinalen som er 7,6.

– Athos’ høydepunkt var den store og rummelige galoppen, hvor han ble belønnet med 8,5. Det holdt til enda en seier for oss i år, og vi vant med god margin ned til nummer to, forteller Camilla.

Se video av Camilla og Athos fra samlingen på Stall-K i fjor

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*