Nykårede hingster til JJ Horses

Dette innlegget ble publisert 19. mars 2010 og innholdet kan være utdatert.

Tailormade Rush og Heart-Ache BS vil stå i Østfold i sesongen 2010.

JJ Horses melder om at den 3-årige hingsten Tailormade Rush blir tilgjengelig ved avlstasjonen i 2010. Den ble kåret i Dansk Varmblod i Herning som katalog nummer 23 under navnet Lillevangs Rush. Den er første kårede sønn etter Blue Hors Rush Hour, som ris av Sune Hansen. På morsiden har han Akinos. Mormoren Ali-Pari er selv elitehoppe og mor til gullmedaljehoppen Ali-Moon, en kåret hingst Pari-Ace Dane og Grand Prix-hesten Finale. Tailormade Rush er nå på Vilhelmsborg for å fullføre sin 10-dagerstest. Han vil så komme til Norge etter påske. Etter avlsesongen i Norge vil han så returnere til Danmark for å delta i 35-dagerstesten i Dansk Varmblod. Hingsten er oppdrettet av Jytte og Poul-Erik Simonsen.

Tailormade Rush ble solgt under auksjonen i Herning, hvor JJ Horses og Tailormade begge bød på hesten. Til slutt fikk Tailormade Horses, et datterselskap til Stiansen Eiendom, tilslaget på 220 000 danske kroner.

Også den 3-årige spranghingsten Heart-Ache BS (e. Heartbreaker/Candillo) vil være tilgjengelig hos JJ Horses sesongen 2010. Heartbeat-sønnen var én av tre hingster som oppnådde premie blant de ni godkjente spranghingstene i år. Han ble selv Årets Springhingsteføll i Danmark i 2007. I likhet med Tailormade Horses vil han komme til Norge etter påske, for så å returnere til Danmark etter endt avlssesong. Hingsten eies av Stald Cajus, som også eier faren Heartbeat. Denne hingsten er far til fire kårede sønner i Dansk Varmblod, hvor av én premiehingst og én fløyhingst.

Blue Hors Dicardo (e. BH Don Romantic/Lauries Crusador xx) ble også ferdigkåret i år. Denne seks år gamle hingsten er avkom etter avlshoppen til JJ Horses, Lady Crusador (e. Lauries Crusador xx/World Cup I).

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*