Programmet klart

Dette innlegget ble publisert 11. februar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Nå er tidsprogrammet for årets hingstekåring i Norsk Varmblod klart.

Kåringen starter mandag 22. februar og fredag kveld vil det så bli klart hvilke av de 26 hingstene om har oppnådd kåring.

Gjennom uken vil det foregå avprøvning av hingstene både i den store hallen som er åpen for publikum og i en lukket hall på anlegget. Fullstendig program for alle aktivitetene finner du ved å følge linken lenger ned i saken.

Her er en oversikt over aktivitetene som foregår i den store hallen på Brunstad og er åpne for publikum:

Mandag
Det blir løshopping og eksteriørbedømning fra klokken 20.50 av disse hingstene: Aragorn x, Land Guard, Royal Butterfly, St. Tropez, Stall-K’s Sim Sala Bim, Corrato, Osagers Sørandro, De Chocolat og Mr. Gold G.

Mens følgende hingster kun skal eksteriørbedømmes: Godcall Z, Røds Lupicordo, Komarom, Captain Jack, Corronado II og Akribori.

Tirsdag
Disse hingstene vil bli vist under egenrytter og testrytter fra klokken 20.42: Aragorn x, Land Guard, Royal Butterfly, St. Tropez, Stall-K’s Sim Sala Bim, Corrato, Osagers Sørandro, De Chocolat og Mr. Gold G. Fra 21.57 er det så de fire år og eldre spranghestene som skal ris av egenrytter og så testrytter Anita Sande. De kommer i denne rekkefølgen: Captain Jack, Godcall Z, Røds Lupicordo og Komarom.

Onsdag
Onsdag kveld blir det gjensyn med noen av de allerede godkjente hingstene som kommer tilbake for en ny vurdering. Fra klokken 20.15 vises Bergeruds Aragorn, Myrstads Armani, Tobajo Pik Disney, San Diego E, Captain Hook og Clapton.

Tilslutt, klokken 21.03, vil Cabachon blir ridd av testrytter.

Torsdag
Fra klokken 19.30 vil det så bli eksteriørvisning av Bergeruds Aragorn, Myrstads Armani, Tobajo Pik Disney, San Diego E, Captain Hook, Clapton, Cabachon og Alpino Chileno.

Fredag
Fredag kveld er det så klart for dommen. I løpet av dagen vil hingstene bli frasortert i det lukkede ridehuset. Fra klokken 19.00 vil det så bli premiering av de hingstene som har oppnådd kåring i den store hallen.

De siste årene har mesteparten av det som foregår under AEG, inkludert hingstekåringen, vært overført direkte på nett-TV. Link finner du her.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*