Carabas tilbake til Tyskland

Dette innlegget ble publisert 31. januar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Helgstrand Dressage melder nå at Grand Prix-hingsten Carabas er solgt.

Den nå 12 år gamle hingsten etter Carnaby/Roberto fikk dermed kun en sesong med Andreas Helgstrand. Kjøperne er Rainer Jessica Schwiebert ved Stutteri Helenenhof i Tyskland som har kjøpt Carabas.

Stutteriet har ansatt hingstens tidligere rytter Oliver Luze som konkurrerte hingsten på Grand Prix-nivå i 2008. Ekvipasjen startet da ti ganger på dette nivået og oppnådde mer enn 70 prosent og var plassert som nummer en eller to hele sesongen.

Holsteinerhingsten vant også Medien Cup Finalen 2008 for unge, lovende hingster i Donaueschingen i Tyskland. Carabas er kåret i Hannover, Westfalen, Oldenburg, Holstein og Dansk Varmblod.

– Stutteri Helenenhof har ansatt tidligere rytter av Carabas Oliver Luze, og de har ytret ønske om å kjøpe hingsten tilbake til sin nye rytter. etter lange og vanskelige overveielser valgte jeg å si ja til tilbudet, på bakgrunn av at jeg aldri riktig følte av vi fant melodien sammen, skriver Helgstrand på sin hjemmeside.

Han skriver også at han nå er aktivt på jakt etter en ny grand prix-hest slik at han kan komme seg tilbake på de internasjonale konkurransebanene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*