Engas Ramada best av 3-åringene

Ulrich Z-datteren Engas Ramada vant FERD 3-års sprangchampionat foran vinneren av dressurchampionatet.

Kady Bessebergs hoppe etter Ulrich Z/Rafaelli Z fikk en sprangindeks på 8,2 av de tre danske dommerne for sin innsats over løshoppingsbanen. Engas Ramada fikk karakterene 8,5 for teknikk, 8,5 for kapasitet, 8 for galopp og 8 for taksering. For temperament fikk hun også et 8-tall.

Dermed slo hun vinneren av FERD dressurchampionat, Tobajo Pik Performance, som oppnådde en sprangindeks på 8,1 søndag. Tobajo Pik Performance er en hingst etter Tobajo Picez/Lonely Boy. Lørdag ble han beste 3-åring med en gangartsindeks på 7,3, men søndag nådde han altså ikke helt opp.

Dommerne ga han 8 for teknikk, 8,5 for kapasitet, 8 for galopp, 8 for taksering og 8 for temperament hvilket sikret andreplassen foran Kady Bessebergs andre hoppe Engas Naranja. Casir Ask-datteren med Calata som morfar ble årets 3-års sprangbetonte hoppe i Norsk Varmblod. Under 3-årstesten på Stall-K i september fikk hoppa en sprangindeks på 9,2 og dressurindeks på 8,7. På Tune søndag fikk hun en sprangindeks på 7,9 etter å ha fått 7,5 for teknikk, 8,5 for kapasitet, 8,5 for galopp, 7 for taksering og 8 for temperament.

Bildegalleri fra klassen kommer i løpet av de nærmeste dagene. Følg med!

1 Comment on Engas Ramada best av 3-åringene

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Resultater Unghestchampionat 17.-18.oktober | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar