DV-vallak vant

Dette innlegget ble publisert 19. oktober 2009 og innholdet kan være utdatert.

Carano-sønnen Charles ridd av Lars Birkedal tok seieren i Tailormade 4-års sprangchampionat i helgen.

Dommerne satte opp en bane på fire hindere som ble hoppet et par ganger av alle ekvipasjene. Utifra dette ga Nikolai Kowalski, Poul Grougaard og Ole From Christensen karakter for teknikk, kapasitet og ridbarhet.

Vallaken som har Lavallo på morssiden fikk karakterene 8 for teknikk og 8,5 for kapasitet. For galoppen fikk han 7,5, mens dommerne ga 8,5 for ridbarhet.

Andreplassen ble delt mellom to norskfødte hesster. Ekras Lümmel og Tobajo Pin Code  fikk begge 7,8 i sprangindeks. Ekras Lümmel ble ridd av Silje Ludvigsen og er etter Ekras Last Edition/Free Forester og oppdrettet av Per Martens.

Dommerne ga hingsten karakterene 7,5 for teknikk, 8 for kapasitet, 7,5 for galopp og 8 i ridbarhet. Det ga en sprangindeks på 7,8.

Tobajo Pin Code er en vallak etter Tobajo Picez/Zeoliet oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen ved Tobajo Sporthorses.

Han fikk 7 for teknikk og kapasitet, 8 for galopp og 8,5 for ridbarhet.

Tobajo Pin Code og Annika Hedmann ble for øvrig nummer to i Avlshest.nos 4-års championat under breedershelgen i august. Ekvipasjen endte da på karakteren 7,33.

Det kom ti 4 år gamle hester til start hvorav en, Cherokee’s Zorro, ikke fikk bedømmelse. Championatet var åpent for varmblods ridehester uavhengig av stambokstilhørighet eller medlemskap i noen avlsorganisasjon.

Bildegalleri fra klassen kommer i løpet av de nærmeste dagene. Følg med!

1 Trackback / Pingback

  1. Resultater Unghestchampionat 17.-18.oktober | RR Reierstad Ridehest

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*