Bundeschampionatet godt i gang

Dette innlegget ble publisert 4. september 2009 og innholdet kan være utdatert.

5 år gamle Blickpunkt ble nummer to i Verden i år.

Det tyske bundeschampionatet startet på onsdag med kvalifisering for de seks år gamle dressurhestene og fem år gamle spranghestene.

I går var det så 5-årskvalifisering for dressurhestene, mens det i dag har blitt arrangert trøstefinaler for de som ikke gikk videre til selve finalen.

Kvalifiseringen ble vunnet av Blickpunkt 3, en vallak etter Belissimo M/Weltmeyer ridd av Eva Möller. Westfalervallaken ble nummer tre i sin årsklasse i Unghest-VM i år.

Mens seieren i dagens trøstefinale gikk til Dresden Mann ridd av Ingrid Klimke. Denne ekvipasjen representerte også Tyskland i Verden. Westfalerhingsten etter Dresemann/Florestan II fikk en total på 8,6.

Seksårskvalifiseringen for dressurhestene ble vunnet av Birkhofs Denario ridd av Nicole Casper som oppnådde totalt 8,60. Hingsten etter Denaro/Fair Play ble nummer 4 i Unghest-VM forrige måned, men da med karakteren 8,28 i finalen.

Mens i dagens trøstefinale var det Imperio 3 og Anna Sophie Fibelkorn som vant og sikret seg en plass i finalen.

På sprangbanen var det også trøstefinaler i dag. Complemento, en hannoveranervallak etter Contender/Voltaire tok seieren i femårsklassen med en totalkarakter på 8,5. I salen satt Philip Weishaupt.

Lørdag begynner programmet allerede klokken 07.45 i Warendorf. Det er så tett i tett med finaler for både ponnier og hester i både sprang og dressur. Clip My Horse sender live streaming fra både sprang og dressurbiten slik at du kan følge med på alt som skjer fra din egen stue.

De har også lagt ut et tidsprogram over sending slik at du vet hva som skjer når.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*