Rosa kvalifisering

Dette innlegget ble publisert 12. august 2009 og innholdet kan være utdatert.

Stall-Ks Rochar og Thomas Lassen vant Stall-K's 4-års cup 2008.I helgen ble det arrangert rosa sløyfe-stevne i Drammen med kvalifiseringsklasser til Breeders.

Det begynner å nærme seg Breeders, men med den utvidede kvalifiseringen er det enda mulig å kvalifisere seg til finalen. Det var ikke så mange som startet de to klassene for fem og seks år gamle hester i helgen, men det var flere som sikret kvalifisering.

I femårsklassen var det Moselunds Rival og Siri Aschim som stakk av med seieren etter å ha fått 82,6 prosent av de to dommerne. Moselunds Rival er en dansk varmblodsvallak etter Blue Hors Romanov/Temple Wind xx som tilhører Lise og Gustav Thorsø Mohr.

Nummer to ble Stall-Ks Rochar med Torunn Jordet i salen. Denne vallaken er også etter Blue Hors Romanov med Roset på morssiden og eid av Mariell Severinsen.

Direkte kvalifisering oppnådde også Titti Hamre på sin Stall-Ks Åtoftens Zaricko, Marianne Lotsberg Svendsgaard på Lucky Ferro og Anne Christine Ingebrigtsen og Winzerarcus.

I seksårsklassen var det kun tre startende. Seieren gikk til Stine Marie Gøtesen og Gevelts Donna Tella, en dansk varmblodshoppe etter Blue Hors Don Schufro. De oppnådde 80,6 prosent. Ekvipasjen er allerede kvalifisert etter at de vant seksårsklassen under elitestevnet på Kongsberg forrige måned.

Nummer to ble Anita Johanne Simonsen og Capella, en hoppe etter de danske elitehingsten Crelido, med 72 prosent. Også denne ekvipasjen er allerede kvalifisert til finalen etter å ha ridd til 71,6 prosent på Starum tidligere i sommer.

Rosa støtte
Helgens stevne var et initiativ fra Dressur så Klart til støtte for brystkreftsaken. Eirik Berentsen stilte Drammen Ridesenter til disposisjon og det ble arrangert klasser fra LA til Grand Prix. Dressur så klart melder at de i løpet av tre dager hadde over 200 startende.

Startavgifter og sponsorpenger går uavkortet til kreftforeningen. Under NM i dressur i år ble det satt opp to egne rosa klasser og samlet inn over 20.000 kroner.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*