Norsk i 6-års finalen

Dette innlegget ble publisert 21. juni 2009 og innholdet kan være utdatert.

Silje Ludvigsen og Leonce L. Silje Ludvigsen og vallaken Leonce L vant Tobajo Sporthorses 6-års finale.

Ludvigsen produserte nok en gang to raske feilfrie runder med Leonce-sønnen. De to tyske ekvipasjene som avsluttet den spennende finalen hadde begge et hinder ned og endte dermed på andre- og tredjeplass.

Dirk Schröder og Sir Poldi, en vallak etter Stakkato/Polydor, var nest raskest med 48,48 tett fulgt av Marc Bettinger og Bal Pare med 48,51 sekunder.

Hinderne var i finalen hevet til 1.30 m og det ble en klasse preget av mye mer feil enn de to kvalifiseringsrundene. Fjerdeplassen tok Therese Søholt Henriksen og Wizzard-HB, en vallak etter Sheraton, som endte med fire feil og tiden 55,23 sekunder.