Ikke bedekket ennå?

Dette innlegget ble publisert 5. juni 2009 og innholdet kan være utdatert.

Kermos White Talisman var en av hingstene som fikk flest hopper i år. Her under en hingstevisning arrangert av Bråten Gård tidligere i år. Nå kan du vinne en bedekning med hingsten White Talisman til din hoppe.

Stall Holtaas utlyser nå en konkurranse hvor du kan vinne en bedekning med deres hingst White Talisman i 2009. For å være med må du sende dem en video av din hoppe i skritt, trav og galopp i tillegg til hoppas resultater.

Et dommerpanel bestående av Sissel Holtaas, David Thind og en tredje dommer vil vurdere videoene og avgjøre hvem som blir vinneren.

Det er også en annen- og tredjepremie som består av 50 og 25 % avslag på bedekningsavgiften. Andre utgifter som stasjonsavgift, veterinær og eventuell oppstalling/frakt må betales av hoppeeieren.

White Talisman er etter Weltmeyer/Hill Hawk II. Han ble kåret for første gang i Dansk Varmblod i 2008 og stod i avlen der før han ti år senere ble kåret i Norsk Varmblod i 2008 etter at Sissel Holtaas, Andreas Jakobsen, Laila Myrhaug og Jim Fosshaug kjøpte han og tok han til Norge.

I løpet av sin tid i Danmark fikk han 146 registrerte avkom. Du kan lese mer om kåringsbeskrivelsen fra Danmark ved å klikke på linken nedenfor. Der finner du også en føllbeskrivelse basert på avkommene han fikk i Danmark.

I fjor stod White Talisman på avlsstasjon hos Bråten Gård i Østfold, men i år har Stall og Stutteri Holtaas valgt å ha han hjemme i Gratangen. Den nå 14 år gamle hingsten hadde 28 bedekninger i Norge i 2008.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*