Gjerder, 17. mai og Rybak

Dette innlegget ble publisert 19. mai 2009 og innholdet kan være utdatert.

I full gang med å rive gjerdet. (Foto: Eva Kindahl)Nå har jeg brukt hele 17. mai -helgen på å sette opp nye gjerder på et av beitene. Men søndag kveld skjedde det noe spennende.

Her skal Buttan og Keeperdama gå med sine føll Copy og Juppe i sommer. Jeg og min gode venn Jon har brukt mange timer på å rive det gamle gjerdet som besto av gammel piggtråd og sauenetting.

Denne helgen kom også min pappa og hva gjør man da når man skal muntre opp stemningen på et beite i skauen. Jeg valgte å synge Fairytale så det hørtes lang vei mellom trærne og jeg gledet meg stort til lørdagens finale i Melodi Grand Prix. Når vi trøtte og slitne etter en dags arbeid kom hjem var det bare å lage middag, slå på TV-en og sette seg i sofaen med beina høyt – vinglasset høyere – og følge med på MGP som var i full gang.

I begynnelsen av avstemmingen gikk jeg ut og tok inn hoppene og føllene for natten. Da jeg kom inn igjen kunne pappa, som surfet langt ute i internettets omfattende verden, fortelle at Norge allerede ledet stort (han er internett nybegynner og har bare surfet på nett noen få ganger)!

(Foto: Eva Kindahl)Med en svensk internettsurfende pappa ble det ikke hæla i taket da det sto klart at Norge og Alexander vant MGP. Mitt vinglass ble fyllt opp av meg selv og jeg danset rundt mens jeg sang Fairytale. Men så visste jeg også at tidlig i morgen var det tilbake til skauen og gjerdene, så fornuften seiret og både pappa og jeg fant senga.

Men skulle jeg ikke få med meg noe av folkefesten? Det var både 17. mai og Alexander Rybak hadde vunnet MGP! Joda, søndag kveld når gjerdene sto ferdig tok jeg og ei venninne turen opp til Gardermoen for å se vår store stjerne ankomme flyplassen. Vi var noe forsinket og da vi gikk mot terminalen ble vi møtt av korpsmusikk som spilte Fairytale så flyene nærmest sto og dirret. Bussen med Alexander befant seg langt borte.

Men så skjedde det… bussen kjørte fram og parkerete rett foran nesen på oss! Vi ble fort omringet av «fjortisjenter» som hylte i falsett så mine ører garantert vil pipe noen dager til. Men når det er sagt så synes jeg faktisk at han så på meg…og smilte…og da kan øra bare pipe en stund til….hihi;-)

Hestene da? Jo de er fullstendig uvitende om all piggtråd vi har ryddet, stolpene vi har banket og tråd vi har dratt og at Alexander vant MGP – de går fornøyd og beiter her hjemme!

Buttan og Copy var mer opptatt av gresset enn av Melodi Grand Prix (Foto: Eva Kindahl)

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*