Norsk Varmblod på nett

Avlsforbundet har lansert sine nye nettsider.

Som mange sikkert har fått med seg, ble de nye nettsidene til Norsk Varmblod lansert i begynnelsen av denne uken. Den gamle versjonen av nettsiden har ligget brakk i svært lang tid, men nå er endelig arbeidet i gang med å få avlsorganisasjonens informasjon, innhold og nyheter tilgjengelig for medlemmene igjen.

Besøk norskvarmblod.no og se resultatet.

2 Comments on Norsk Varmblod på nett

  1. Ser fint og flott ut, men det står faktisk ingen ting der. Null og nada. Ja, bortsett fra at det ønskes velkommen til hingstekåringen som var i januar…

  2. Den SER bra ut, men øverst på lista mi står et ønske om en funksjonell og brukervennlig side, fra Norsk Varmblod. Så, jeg venter i spenning:) Savner blandt annet «aktiviteter» der det stod om utstillinger og tester. Regner med det kommer seinere.

Legg inn en kommentar