Fløyhingstene utnevnt

Dette innlegget ble publisert 9. mars 2009 og innholdet kan være utdatert.

Fløjhingsten fra Vechta, Le Champ Ask, imponerte også den danske kåringskommisjonen. Årets hingstekåring i Dansk Varmblod er overstått og søndagen ble avsluttet med utnevnelse av fløyhingstene. Danskene valgte seg to allerede meritterte 3-års hingster.

Ikke overraskende var det 3-år gamle Le Champ Ask som stakk av med fløyhingst-tittelen  av de 16 helt unge spranghingstene. Le Champ Ask er etter Last Man Standing/Contender/Lorenz og ble belønnet med hele to 10  tall for sin prestasjon under løshoppingen. Stutteri Ask kjøpte Le Champ Ask fra oldenburgerauksjonen i høst etter at han ble utnevnt til fløyhingst under deres kåring i november.

Av de ni dressurhingstene som kommisjonen valgte å ta med videre i avprøvningen var det Lord Loxley-sønnen L’Espoir som imponerte kåringskommisjonen mest. L’Espoir eies av Priess Horses og Paul Schockemöhle og ble utnevnt til reservefløyhingst i Mecklenburgerforbundet i høst.

Bak Priess Horses står Lotte og Per Skjærbæk som kjøpte halvparten av hingsten av Paul Schockemöhle i januar i år.

L'Espoir ble reservefløjhingst i Mecklenburgerforbundet i fjor høst, men i Dansk Varmblod nådde han helt opp og stakk av med hederstittelen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*