Web-TV om avl

Dette innlegget ble publisert 23. februar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Poul Graugaard her sammen med den norske kåringsnemda og testrytter Nikolaj KowalskiDe siste dagene har Ridehesten.com lagt ut en rekke videoklipp relatert til avl.

En kan blant annet se utdrag fra et foredrag Poul Graugaard holdt for medlemmene av region 5 i Dansk Varmblod om eksteriør. Her snakker han blant annet om eksteriørbedømmelse og hestens fundament og bevegelse. Graugaard, som er et mangeårig medlem av avlsledelsen i Dansk Varmblod, har også dømt mye på norske kåringer og utstillinger. Han var sist å se i aksjon som konsulent for Norsk Varmblod under hingstekåringen på Brunstad.

Ridehesten har også lagt ut deler av foredrag fra den danske Hestekongressen 2009 hvor det blant annet snakkes om dødlighet hos føll, forstoppelsesproblemer og EAV.

I fjor skrev Avlshest.no også om det britiske nettstedet HorseHero som har spesialisert seg på å lage videoklipp relatert til hester og hestehold. De tar for seg alt fra hvordan klargjøre en hest for konkurranse til sykdommer og trening av unghester. De har også laget noen avlsvideoer.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*