Spennende hingstekåring i Sør-Tyskland

Dette innlegget ble publisert 3. februar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Katalog nummer 19 (e. Monte Bellini/Ravallo/L'Ombre) var bare én av mange som oppnådde kåringsgrad i det sørtyske forbundet.I helgen var det kåring i det sørtyske avlsforbundet.

64 hingster møtte til kåring i München og hele 33 kunne dra hjem igjen med kåringsgrad. Av disse ble 11 utnevt til premiehingster. Fløyhingsten ble en brun hingst etter Sir Donnerhall/Lancian/Rasso. Med katalog nummer 33 ble den solgt for 210 000 på auksjonen. 1. reserve-fløyhingst var katalog nummer 5, en lekker, svartbrun hingst etter Dr. Jackson D/Heraldik xx/Furioso II. En hingst etter Unee/Plaster/Black Sky xx kapret plassen som 2. reserve-fløyhingst.

Ikke helt uventet var det én av de fire Cornet Obolensky-sønnene som stilte i årets sørtyske kåring som gikk av med tittelen «Beste spranghest». Katalog nummer 67 (e. Cornet Obolensky/Acorado/Landsberg) var for øvrig ikke til salgs på auksjonen, men katalog nr 64 (e. Cornet Obolensky/Stakkato/Pilot) ble auksjonens desidert dyreste. Med en salgssum på 250 000 EURO lå han klart foran kåringens fløyhingst, som altså ble solgt for 210 000 EURO.

Øvrige premiehingster:

Kat.nr. 1 Diamond Hit/Pour Plaisir/Piaster
Kat.nr. 10 Hofrat/T./Pandur AA/Matcho AA
Kat. nr. 18. Ludwig von Bayern/Contendro I/Argentinus
Kat. nr. 19 Monte Bellini/Ravallo/L’Ombre
Kat. nr. 32 Silvio I/Acord II/Amalfi
Kat. nr. 41 Belissimo M/Davignon I/Apart

Clipmyhorse.de kan du se hingstekåringen (inkl. longeringen) og auksjonen, samt korte utdrag fra hver enkelt kandidat.

Mer informasjon om kåringen finner du på nettsidene til avlsforbundet.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*