Moderne svensker

Dette innlegget ble publisert 12. februar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Sjekk ut Johan Ifversons blogg fra kåringen. (Foto: Faksimile www.tidningenridsport.se)ASVH følger med i tiden og tar i bruk flere nye virkemidler under kåringen i år. De bruker nå aktivt video, blogg og online resultater underveis og du kan til og med stemme på din favoritt via sms.

I motsetning til i fjor hvor det hele kunne sees via live streaming, har ASVH i år i stedet  laget videosnutter fra og med fase II, sånn at en ikke er avhengig av å se på akkurat i det det skjer. Dermed kan du nå gå inn og kikke på din favoritt når du måtte ønske.

Hver dag etter at en delvurdering er gjennomført kan du via siden www.equipe.nu se de foreløpige resultatene og vurderingene fra dommerne. På denne måten er det lett å holde seg oppdatert og følge dommernes tankegang gjennom uken.

Publikum kan nå også stemme frem sin favoritt via sms. Heldigvis får en kanskje si så har ikke dette noe å si for kåringsnemdas avgjørelser, men det vil bli delt ut en egen publikumspris til den hingsten som får flest stemmer. Det koster 3 svenske kroner å stemme og en fin vri er at pengene går til Stiftelsen Svensk Hästforskning. Resultatet vil bli annonsert under Bruksprøvegallaen lørdag kveld.

På ASVH sine sider kan man  også lese bloggen Frøken Fux Funderingar, hvor en av ASVHs ansatte forteller om hvordan det er å arrangere en hingstekåring og kommer med litt sladder fra kulissene på Flyinge.

Ett annet tips er å sjekke ut bloggen Johan Ifverson har på Tidningen Ridsport sine sider. Den langt fra politisk korrekte hestehandleren sparker i øst og vest og kommer med uttalelser som nok ikke mange andre hadde satt navnet sitt under, men det er unektelig veldig underholdende. Hans blogg under Avel & Sportchampionat på Flyinge i høst var meget populær.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*