Andreas forbereder seg til Herning

Hingstekåring i Herning 5. - 8. mars.

Det begynner å nærme seg Herning og det er grunn til å tro at mange danske hingsteeiere nå er travelt opptatt med å forberede sine hingster, både til kåring, unghestchampionater og clinicer.

En av dem er dressurrytter Andreas Helgstrand. Han skal vise to av sine hingster i Herning i år og nå har han lagt ut video av forberedelsene med Carabas på sin hjemmeside. Carabas er en 11 år gammel hingst etter Carnaby/Roberto som er kåret i Hannover, Westfalen, Oldenburg, Holstein og Dansk Varmblod.

Helgstrand sikret seg også en av auksjonens dyreste hingster under høstens auksjon PSI-auksjon i Tyskland. Helgstrand Dressage og Dark Horse kjøpte den nå fem år gamle kårede hingsten Leatare e. Lord Loxley/Lancer II for € 520.000. Leatare vant det tyske Bundeschampionatet i fjor. Laetare vil også bli å se i Herning melder Helgstrand på sin hjemmeside.

Torsdag kveld vil Andreas holde clinic sammen med sprangrytter Andreas Schou. Dette blir en litt spesiell clinic i og med at rytterne som skal ri i den vil bli plukket ut ved hjelp av en audition i x-factor stil før clinicen starter. Selve clinicen vil ta for seg fremtidens sportshest. Se Andreas Schou fortelle mer om clinicen til Ridehesten her.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar