Silje vant igjen

Dette innlegget ble publisert 24. januar 2009 og innholdet kan være utdatert.

Jon Fagerås (Foto: Arkivbilde).Breeders-vinner vant  finalen i Bjørdal Young Horses Tour.

Nok en gang var det Silje Ludvigsen på Leonce L (e. Leonce) som trakk det lengste strået i klassen hvor 6-åringene konkurrerer mot jevnaldrende og ett år eldre hester. Ludvigsen vant også torsdagens runde i denne cupen. Jon Fagerås på Day Trader (e. Quite Hopeful) ble nr. 2 i klassen. Den ekvipasjen vant også HM for 5-åringer i 2008. Også tredjeplassen gikk til en norsk rytter. John Gunvar Knutsen red Chop van’t Dravershof. Knutsen har bl.a. vunnet Norway Grand Prix i Lier i 1997 med hesten Brokers Diaz. Han holder nå til i Polen, men rir fortsatt for Norge.

Beste norskfødte ble denne gang Astor, ridd av Trond Clemmetsen. Med 8 feil i omhoppingen holdt det til 12. plass, som var første uplasserte i klassen. Astor er en vallak etter Aston/Lancelot, og eies av Trond.