Stine best i lilleturklassene

Det var ikke bare de som startet Nordisk som var i Danmark i helgen. Flere norske ekvipasjer hadde tatt turen til Vilhelmsborg for å starte lilleturklassene.

Best resultater oppnådde Stine Gøtesen med Grethe Dørums 8 år gamle vallak Worsteiner e. Weltmeyer. Deres ritt i Intermediare I ble belønnet med 65.5 prosent av dommerne og det ga en fin 5. plass. I Prix St. George-klassen var de også best av de norske og fikk en prosentscore på 67.0 som holdt til 7. plass.

Jonas Elvebakk og hans Cartiér e. BH Cavan oppnådde ikke like gode prosenter nå som sist gang ut, med 62.6 prosent i Intermediaire-klassen og 64.8 prosent i PSGen ble det tilslutt en 15. og en 13. plass. Men i küren var de best av de norske og sikret en 7. plass.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar