Norsk Varmblod i tøft selskap

Dette innlegget ble publisert 14. oktober 2008 og innholdet kan være utdatert.

CC Royal skal ut i tøft selskap under JBK Horse Shows i Odense denne uken. Ellen Birgitte Farbrot og den 14 år gamle Norsk Varmblodsvallaken etter Paridor skal starte sin første World Cup Grand Prix fredag ettermiddag.

Ekvipasjen startet i Spektrum under Oslo Horse Show forrige helg og red da til 59.388 prosent i Grand Prix klassen fredag. Det holdt til en femteplass i et hovedsakelig skandinavisk felt. I lørdagens kur fikk de bedre uttelling og red til 66.45 prosent. Det holdt til en andreplass, kun slått av tyske Bianca Ramca og Da Vinci 83.

Se alle resultatene fra Oslo Horse Show her

Men i fredagens World Cup Grand Prix-klasse møter de tøffere motstand. Til Odense kommer nemlig flere av verdens mest kjente dressurryttere. Anky van Grunsven har med seg IPS Painted Black, Isabell Werth kommer med Warum Nicht, Jan Brink med Bjorsells Briar og Hubertus Smith med Weltissimo.

Danskene stiller også med to av sine OL-deltakere, Anne Van Olst og Nathalie Zu Sayn Wittgenstein. Andreas Helgestrand stiller ikke til start.

Men det er flere norske som skal i ilden i Odense denne uken. Hele fire norske ekvipasjer skal til start i Prix St. Georg-klassen onsdag. Jonas Elvebakk og fjorårets 6-års Breedersvinner i dressur Cartier, Stine Gøtesen og Worsteiner, Siri Skahjem og Confidence i tillegg til danskbaserte Cathrine Rasmussen og Orlando.

Onsdag kveld skal Trude Hestengen og Lope N starte Grand Prix CDI3*-klassen.

NB! Ønsker du å se konkurransene på web-tv, er det nå opprettet en side for live streaming av klassene fra Odense.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*